Prat - CBT (87-60)

Segona derrota del CBT a la LEB Plata en tres partits, una altra contra un dels grans favorits de la temporada, el Prat. Les baixes de David Fernández i Ferran Torres han passat factura.

Competir sense, possiblement, els dos jugadors més determinants limita la capacitat de sorprendre del CBT a pavellons que seran gairebé intocables durant tota la Lliga LEB Plata. Els blaus s'han mantingut en el partit fins al descans però, des del tercer període, el Prat ha assolit avantatges ja insalvables per als de Berni Álvarez, esgotats per l'esforç. No tan sols falten a la pista el base titular i el pivot estrella, encara ha d'incorporar-se l'interior David Ndiaye.

CBT 2

El Prat no ha signat xifres excelses des de l'exterior com el Menorca dies enrere però s'ha mostrat solvent des de totes les línies i dominador del rebot. El màxim anotador del derbi català de la Plata ha estat el local Marc Sesé, autor de 19 punts. Aaron Guzman i Adrià Duch han estat els dos únics efectius del CBT que han assolit dobles dígits amb 14 i 12 punts, respectivament.

La fase regular continuarà dissabte i al Serrallo amb un altre duel català, ara contra el filial del Barça, també ferm candidat a ocupar places capdavanteres de la taula. El partit començarà a les 18.05 hores i podrà seguir-se a TAC12.

Parcials: 20-15, 21-16, 21-9 i 25-20.

Estadístiques del partit:

http://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174008