Arriba la 10a edició de la Setmana del Còmic

Durant tota aquesta setmana el còmic serà protagonista a Tarragona. Ha començat ja la Setmana del Còmic, que enguany arriba a la desena edició. L’encarregat d’obrir el cicle de conferències que s’hi inclou va ser el dibuixant Paco Roca. Les jornades s’allargaran fins diumenge que ve i tindran en l’Antiga Audiència el seu punt neuràlgic.

El dibuixant Paco Roca reivindica l’evolució de la indústria del còmic a l’estat cap a un model que afegeix al lector habitual un públic ocasional que s’endinsa en les novel·les gràfiques. Destaca l’evolució positiva del gènere, contrastada pel volum d’artistes emergents. Són algunes de les idees que el dibuixant d’Arrugas va exposar en la conferència inaugural de la setmana del còmic, on va presentar l’elaboració d’una novel·la gràfica com una manera d’aprendre.

Paco Roca és el primer de deu noms vinculats al món del còmic que durant aquesta setmana passaran per Tarragona. Ho faran en el marc de la 10a edició de la Setmana del Còmic, que tindrà el seu punt àlgid diumenge vinent, amb l’habitual mercat  d’originals. L’Antiga Audiència, on hi podem trobar una exposició sobre el còmic, serà l’escenari principal de la setmana del còmic.