Nova candidatura per dirigir la Jove de Tarragona

Segons ha pogut saber TAC12, la nova candidatura estarà encapçalada per Jordi Alomà com a cap de colla i Sergi Crespo com a president.

L'assemblea de la Jove de Tarragona del 8 de novembre tindrà, aquest cop sí, una candidatura per substituir l'actual direcció encapçalada per Gorka Bertran com a cap de colla i Dani Milà com a president, després de la decisió d'aquests del passat mes de febrer de no presentar-se a la reelecció.

D'aquesta manera, la nova candidatura estarà encapçalada per Jordi Alomà com a cap de colla i Sergi Crespo com a president. Ambdós presentaran una proposta de direcció que aposta per la recuperació de persones amb experiència dins d'altres Juntes Tècniques en apartats com les pinyes i la canalla com l'antic cap de colla Carles Ribas o Gina Fort. La colla haurà de donar ara el seu vistiplau en una assemblea que es durà a terme de forma telemàtica i en què es decidirà el relleu d'una direcció actual que va assumir la responsabilitat de continuar al capdavant de la colla de manera provisional a causa de les condicions actuals causades per la pandèmia.