Joma: 'La Copa Federació ens il·lusiona, traurem el millor onze possible'

El Nàstic no llençarà la Copa Federació tot i que el partit a Llagostera es jugui tan sols tres dies abans del de Lliga contra el Badalona. Demà jugaran els millors, és a dir que l'onze de la derrota contra el Barça B podria tenir continuïtat a terres gironines.

Aquest dijous també hi ha futbol per culpa d'un torneig que obliga el Nàstic a desviar l'atenció del campionat de Lliga. L'equip se situa a dues victòries d'accedir a la Copa del Rei, també a dues de la fase final d'una Copa Federació amb premi de 90.000 euros per al guanyador. La derrota inaugural al camp del Barça B provoca que els grana hagin començat amb mal peu a la Segona B i el marge d'error és inferior al d'altres anys perquè la primera fase consta tan sols de 20 jornades. Tot i això el duel de demà a Llagostera no és pas un problema per al cos tècnic. O això diuen.

nasnasnasnasnas

La victòria al camp de l'Ebro en la primera ronda va produir-se gairebé amb el mateix onze que va caure posteriorment a l'estadi Johan Cruyff. Mantenir la proposta d'inici podria jugar en contra dels interessos del Nàstic de cara a diumenge a casa i contra el Badalona: un resultat positiu a Llagostera, però, també serviria d'estímul per a la plantilla.

El Llagostera-Nàstic començarà demà dijous a les 20 hores i a partir únic: en cas d'empat, pròrroga i possibles penals.