×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Boet Mataró - CBT (90-77)

Tot i les baixes de Mihaljo Zvonar, Michael Balkovic i Adrià Duch, els blaus van fregar la victòria per caure finalment a la pròrroga i amb polèmica arbitral inclosa. Amb un júnior de titular, Joan Guixens, Berni va acabar expulsat per protestar.

Ofensivament, l'home més destacat del Boet Marató-CBT va ser el local Marc Rubio, autor de 31 punts. Per part visitant cal destacar el paper de Modou Mbaye, amb 24 punts i 14 rebots., ben acompanyat per Dani Tugores amb 19 punts. Tot i ser un acabat de pujar a la categoria el Mataró va ser més efectiu en els moments clau del partit, especialment a la pròrroga. Ara bé, des del cos tècnic blau, expulsat a les acaballes, consideren que els col·legiats van xiular injustament un CBT farcit de jugadors del planter, amb poca experiència i possiblement "fàcils" de xiular justament per la seva joventut.

Més enllà de la polèmica els del Serrallo signen la segona derrota seguida i cauen a la setena plaça de la Lliga EBA, amb 5 victòries, 3 derrotes i 1 partit pendent. Diumenge a les 15 hores els de Berni Álvarez rebran el Menorca.