Últim dia amb els bars i restaurants oberts abans de baixar la persiana aquesta mitjanit

Aquests són els últims cafès que servirà la Valentina al bar de la plaça de la Font on treballa. També seran els últims que la gent es podrà prendre amb una terrassa, com a mínim els pròxims quinze dies. Ja han passat hores des que el Govern va anunciar les noves mesures per frenar l’augment de contagis, però el sector de la restauració ha aixecat la persiana de la mateixa manera que la va baixar, amb indignació. Encara estan sorpresos per la decisió, esperen que les mesures no s’allarguin més de quinze dies. Consideren que aquest nou tancament els deixarà, a molts, tocats de mort.

bar1

Qui també troba desproporcionades aquestes restriccions són els clients de bars i restaurants. Consideren que s’hauria pogut trobar un punt mitjà entre l’actual situació i el tancament total dels locals.

Sigui com sigui però la mesura s’haurà de complir a l’espera de les possibles decisions judicials que poden canviar l’escenari. Però per si de cas molts han aprofitat avui per esprémer els últims moments d’estar en una terrassa de bar.