Diumenge a TAC12, 'Hi ha Concurs'

L'arena de la TAP  no s'omplirà amb milers de castellers dissabte i diumenge, quan s'hauria de celebrar la 28ena edició del Concurs de Castells, endarrerida al 2022. Tot i això, a TAC12, diumenge al migdia hi haurà Concurs gràcies a un programa especial en què participaran les deu colles que han estat presents a la jornada de diumenge en les tres darreres edicions.

La sentència "Hi Ha Concurs" es pot sentir diverses vegades cada primer diumenge d'octubre dels anys parells a la Tarraco Arena Plaça, i aquest 4 d'octubre no serà una excepció. Una TAP que no s'omplirà fins a la bandera com és habitual en aquesta data, però que tornarà a viure moments apassionants provocats per les colles castelleres.

L'especial produït per TAC12 i el Concurs de Castells en col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local reunirà a partir de dos quarts d'una del migdia a les 10 úniques colles que han participat en la jornada de diumenge de les tres darreres edicions, 2014, 2016 i 2018, que competiran per aconseguir la victòria simbòlica d'un certamen molt especial. També hi seran presents altres colles protagonistes del Concurs durant la seva història o en les darreres edicions.

Amb els caps de colla que estaven al davant de les formacions en el darrer Concurs del 2018, repassarem les millors imatges dels tres últims concursos en un programa conduït per l'equip habitual de les retransmissions castelleres de TAC12 i  on s’han destinat tots els mitjans tècnics que necessita una plaça com la TAP, amb la participació d'una vintena de professionals.

A més de TAC12, l'especial es retransmetrà per una vintena de televisions locals de tot el país, on a partir de dos quarts d'una del migdia es coneixerà qui guanya un certamen diferent però amb tota l'emoció pròpia d'aquest.