L'altra cara d'un Nàstic - Atlètic Llevant que vam viure en directe a TAC12

TAC12 va emetre en directe el Nàstic-Atlètic Llevant d'ahir a la tarda i també explicarem en directe el duel contra el filial de l'Espanyol de dissabte al Nou Estadi. A porta tancada i encara amb setmanes de pretemporada, els de Toni Seligrat han de millorar però ofereixen motius per a la confiança.

El futbol torna a casa i a través de la televisió que pretén, sempre, mostrar-vos tot aquell esport que es desenvolupa ben a prop de les nostres llars. I ara més que mai, ara que tot transcorre sense públic a la grada.

Trepitjar la gespa és pràcticament un luxe a l'abast de pocs, i sempre passant prèviament per infermeria amb test serològic inclòs. Els camps i pavellons desèrtics són la imatge més impactant de l'esport els últims temps. Però també costa acostumar-se encara a la tribuna exclusiva per a periodistes i jugadors suplents.

SARMI

Durant la primera part el Nàstic va ser solvent al darrere però gris en atac. I l'Atlètic Llevant va ser pacient i llest per aprofitar la sortida en fals del porter local Wilfred. Petits detalls decantaran la balança a favor del veterà jugador grana o del jove valor Gonzi, l'altre nouvingut de l'estiu sota pals.

La segona meitat va ser clarament del Nàstic, que va avançar línies i que, per fi, va endinsar-se en l'àrea rival amb criteri. Va sorprendre Feras, el jugador de l'Aràbia Saudita, debutant amb els de Seligrat i que va fregar el gol en una notable acció individual. En qualsevol cas, el líder del Nàstic es diu Roger Brugué. Ell, Brugui, va colpejar de cap una excel·lent centrada de Bonilla des del cantó esquerre. Cert és, però, que el porter visitant tampoc va gaudir de la seva millor tarda.

NASSSS LLE

Els gols els va cantar Jesús Sarmiento i en companyia del tècnic de Valls, Jaume Bonet. Tots dos repetiran també dissabte davant l'Espanyol B i al Nou Estadi. Un partit que arrencarà a les 5 de la tarda i que narrarem en directe, una vegada més, a TAC12.