Nàstic - Atlètic Llevant (1-1)

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar al web. Un Nàstic solvent al darrere i millorat en atac la segona part ofereix una bona imatge davant el filial granota, rival per l'ascens.

Brugui ha encapçalat la reacció del Nàstic per igualar el marcador de l'amistós davant un Atlètic Llevant que ha deixat sensacions notables al Nou Estadi. Tot i el domini local de la primera part, sense continuïtat a l'àrea contrària, els valencians s'han avançat mitjançant Cantero al minut 30 i aprofitant una sortida en fals del porter Wilfred, avui titular en substitució de Gonzi.

El ball de canvis de la segona part no ha reduït el ritme del partit, tot el contrari, i el Nàstic ha avançat línies aproximant-se amb molta més insistència i perill a la porteria visitant. Ha estat al minut 80 quan Brugui, avui suplent, ha rematat amb el cap i a l'alçada del segon pal una encertada assistència des del cantó esquerre de Bonilla; el porter de l'Atlètic Llevant tampoc ha tingut el seu dia, desafortunat a l'hora de rebutjar el xut del jove valor grana.

Empat just i debut, per cert, del nouvingut Àlex Quintanilla, encara sense ritme, i de Ferhas Alghamdi. De l'Aràbia Saudita i a prova amb el Nàstic ha fregat el gol amb una bona acció individual i amb minuts de qualitat sobre la gespa tarragonina.

TAC12 també emetrà en directe la següent parada de l'estiu del Nàstic; serà dissabte i davant l'Espanyol B al Nou Estadi (17 hores).