TAC12 emetrà en directe els dos següents partits del Nàstic

La Televisió Pública del Camp de Tarragona prepara un desplegament de màxims per seguir els amistosos contra l'Atlètic Llevant, dimecres, i l'Espanyol B, dissabte. El Nàstic juga en directe, en català i amb tots els recursos humans i tècnics possibles.

La tele salva el futbol a porta tancada i, quan ens deixen, ens apassiona tant l'esport que fins i tot traslladem el festiu de Santa Tecla a la gespa del Nou Estadi. Demà dimecres a les 16.30 hores, l'Atlètic Llevant; dissabte a partir de les 17 hores, contra l'Espanyol B. L'acord entre TAC12 i el Nàstic acostarà el projecte grana a totes les llars del territori a través de la TDT i des de qualsevol punt del món via streaming a www.tac12.tv.

Serà la primera vegada que un mitjà de proximitat emet un partit dels grana en alta definició, i també que hi aposta amb cinc càmeres repartides entre la grada i la gespa i tres comentaristes, un d'ell sense fils, per no perdre detall dels de Toni Seligrat i de dos dels rivals de la futura temporada a la Segona B. L'últim cop que TAC12 va emetre un enfrontament del Nàstic va ser el 21 de març del 2015 i durant el curs de l'ascens a Segona a les ordres de Vicente Moreno. Poc després ens vam desplaçar a Lugo i Pamplona per explicar, també en directe, el pospartit a la recerca d'un altre ascens, aquest cop infructuós a Primera.

nastic foto

També vam instal·lar-nos a tocar de la tribuna durant la prèvia del Nàstic-Osasuna i enmig d'una marea grana inoblidable.I és que, no és només la primera vegada que gaudirem de futbol grana en HD, també serà el primer cop que la Televisió Pública del Camp de Tarragona disposa de l'oportunitat de narrar en directe un partit des del Nou Estadi. Els drets d'emissió limiten els moviments durant la temporada però sempre que ha estat possible i sempre que ens deixin que sigui possible hi serem amb la intenció de narrar el minut a minut del principal equip del territori.

El primer àpat el servirem demà (16.30 hores) i enmig del festiu local de Santa Tecla. Jesús Sarmiento cantarà els gols, servidor l'acompanyarà des de la gespa i Jaume Bonet, vallenc i antic entrenador del Nàstic, analitzarà tot allò que vegi des de tribuna. La proposta televisiva tindrà continuïtat dissabte a les 17 hores i davant l'Espanyol B, dos dels obstacles pròxims per tornar al futbol professional. A porta tancada, sí, però el futbol torna a la tele.