Santa Tecla es viu més que mai a TAC12

Obrin les seves agendes i vagin anotant per no perdre’s cap acte d’aquesta Santa Tecla, que tot i ser atípica, la poden viure un any més a través de TAC12. A partir d’aquest dissabte i fins al diumenge 27 cada dia poden anar veient en diverses hores els balls parlats del seguici de Tarragona com el de Dames i Vells, Diables, Serrallonga, Pastorets, Sebastiana Castillo i Gitanes.

Diumenge a dos quarts d’una tenen la primera cita castellera amb la ‘Diada de les emocions’ per viure el primer diumenge de festes amb els Xiquets i la Jove de Tarragona, la Vella de Valls i els Castellers de Vilafranca.

Dilluns, amb l’inici dels dies central de la festa, els esperem a partir de les set de la tarda per viure en directe el pregó a càrrec de l’actriu tarragonina Agnès Busquets. Un programa inclusiu que es podrà seguir també a través del llenguatge de signes.

Dijous 26, dia de la Mercè, reviurem els Pilars Caminant de l’any passat a partir de dos quarts de dues del migdia.

El dissabte 26 a dos quarts de tres del migdia i a dos quarts d’onze de la nit es podrà reviure el concert de la Banda Unió Musical de Tarragona conjuntament amb la Xaranga Tocabemolls que oferiran al Camp de Mart de Tarragona.

L’endemà, diumenge 27, es tancarà aquesta programació especial de les festes de Santa Tecla a partir de les 22.00 hores amb l’emissió del documental ‘Concurs 1970. El desafiament Nens-Vella’.