Nàstic - Saragossa (1-0)

Pas endavant a les acaballes de l'estiu amb la primera victòria de la pretemporada i amb bona imatge davant un dels grans de la Segona Divisió.

Fidel al 4-3-3, la defensa del Nàstic pot recitar-se de memòria amb Albarran i Joan Oriol de laterals, i Rueda i Trilles com a centrals. I la seguretat al darrere crida l'atenció positivament perquè Wilfred i Gonzi gairebé no van patir aproximacions durant els 90 minuts.

Ribelles, Fausto i Bonilla van dominar el mig del camp, mentre que Pedro, Oliva i Brugui van arrencar d'inici a dalt. El Nàstic no va sentir-se inferior al Saragossa tot i tractar-se de l'etern candidat a l'ascens a Primera Divisió. Just abans del descans i a través d'una sacada de còrner, Pedro va situar-se millor que ningú per aconseguir de cap l'1 a 0. Un avantatge merescut pel vist fins aleshores.

seli

Com no podia ser d'una altra manera, tots dos entrenadors van oferir minuts als recanvis de la banqueta. Entre ells, Prudhomme, el luxemburgués i darrer fitxatge del Nàstic, o Grifell, incorporació recent del filial. El triomf podia haver estat més ampli gràcies al penal comés sobre Fran Carbia al minut 76. Pol Ballesteros, però, va desaprofitar l'oportunitat del 2 a 0. Les conclusions del duel són positives malgrat que la direcció esportiva encara ha d'adquirir un central i un migcampista ofensiu.

El següent amistós del setembre grana es disputarà a València i contra el Mestalla, dissabte a les sis de la tarda.