Cornellà - Nàstic (20.15 hores)L'actual campió de la Copa Catalunya vol passar ronda per mantenir les opcions de revalidar el títol i per demostrar que la segona línia grana també és fiable. Avui serà el torn dels no habituals i dels futbolistes del filial.

Rodri apostarà per Barragan a la porteria i per diversos jugadors de la Pobla de la Tercera Divisió. Noms com Carlos Blanco, Juan Muñiz i Sandro Toscano del primer equip, i Jesús López i Brugui del segon equip, entre altres, tindran minuts al Municipal de Cornellà, on el Nàstic no juga des de l'any 2015. Serà baixa, en canvi, Álvaro Bustos, que passarà pel quiròfan per culpa d'un tendó trencat a la mà dreta.

Vuitè de la Lliga de Segona B, els del Baix Llobregat volen donar la sorpresa davant un Nàstic que pretén aprofitar la Copa per superar mentalment la derrota contra l'Oviedo en Lliga de diumenge passat. El guanyador de l'eliminatòria s'enfrontarà amb l'Horta (Tercera Divisió) o el Llagostera (Segona B), que disputaran l'altra semifinal dimecres vinent.