Volei SPiSP - L'Illa Grau, una final al novembre

Les opcions de permanència del Volei Sant Pere i Sant Pau a la Superlliga passen possiblement per guanyar dissabte a casa el penúltim classificat. Portem tan sols 6 jornades però, amb zero punts a la taula, l'equip ha de fer-se fort a casa per creure en la remuntada.

Fa set mesos l'Illa Grau dels germans Bescós i de Gustavo Saucedo va passar per Tarragona amb victòria local per 3 a 1. Va ser durant la fase d'ascens a Superlliga i, finalment, tots dos equips van pujar de categoria. Ara ja sense l'històric Saucedo el conjunt de Castelló s'ha reforçat però ha començat malament la nova temporada amb només una victòria en 5 partits. Pitjor és l'arrencada del Volei Sant Pere i Sant Pau, sense punts encara. No és exagerat dir que el guanyador del Volei Sant Pere i Sant Pau-L'Illa Grau sortirà reforçat mentalment tot i continuar a la part baixa de la Superlliga. Tampoc ho és afirmar que qui perdi s'acostarà perillosament al descens.

Darrerament els receptors Víctor Brull i Diego Roldán han estat baixa per culpa d'una lumbàlgia, limitant el joc dels de VLado Stevovski, completament coixos en aquesta posició. Brull tampoc arribarà a temps contra l'Illa Grau, en canvi no es descarta la presència de Roldán.