A la TAP i a TAC12 'Hi ha Concurs'

Sota el títol 'Hi Ha Concurs' l'Ajuntament de Tarragona i TAC12 aposten perquè la TAP aculli un concurs casteller el 4 d'octubre. Així serà gràcies a una proposta audiovisual en la qual participaran deu colles castelleres i que vol mantenir l'esperit de la biennal castellera.

Sense castellers a la sorra ni públic a les graderies, però amb 10 colles representades que concursaran durant unes hores en el mateix espai i el mateix dia on, si la pandèmia no ho hagués fet impossible, s'estaria disputant el títol del XXVIII Concurs de Castells.

Aquesta és la proposta audiovisual que posen damunt de la taula l'Ajuntament de Tarragona i TAC12 amb la col·laboració de La Xarxa per tal que els castells siguin ben presents el primer cap de setmana d'octubre tot i l'ajornament de l'edició d'enguany del Concurs.

Una proposta en la qual participaran 5 colles castelleres de la zona tradicional, les colles vallenques, Xiquets i Jove de Tarragona i Castellers de Vilafranca, i 5 més de la zona no tradicional, les tres colles grans de Barcelona, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sabadell.

Totes elles han participat ininterrompudament en les tres darreres jornades de diumenge i seran presents en l'aposta més ambiciosa de la televisió pública del Camp de Tarragona en un any en què tot i no haver-hi temporada s'ha apostat per continuar oferint productes castellers.

Des de l'Ajuntament de Tarragona es destaca que un any com aquest és més necessari que mai treballar per la unió del món casteller i per a mantenir la posició de la ciutat com a referent dels castells.

Una proposta que es podrà veure el mateix 4 d'octubre a través de TAC12 i de la resta de televisions locals del país gràcies a l'acord arribat amb La Xarxa de Comunicació Local.