Els comerços de Tarragona superen les expectatives de la crisi de la COVID-19

La facturació és menor a la de l'estiu passat. A falta del turisme estranger, els compradors d'enguany són de la zona de Tarragona i dels pocs visitants nacionals. A mitjans de maig, quan els comerciants van poder tornar a aixecar les seves persianes, molts d'ells van obrir amb poques esperances de poder fer front la situació. La sorpresa dels comerços ha estat que han superat les expectatives, després d'aquests mesos de tancament, juliol i agost estan suposant petit raig de llum per ells.

El preu del producte no s'ha rebaixat per fer front a la crisi de la Covid-19, això ha donat marge a què la rendibilitat dels negocis segueixi com abans de la pandèmia. En general, hi ha bona afluència de gent, però enguany, falten les compres dels turistes estrangers. Ara sobreviuen dels compradors que són de la zona de Tarragona i dels pocs visitants nacionals.

comerç

Per intentar reactivar el comerç, l'associació de comerciants Via T i l'Ajuntament de Tarragona han llançat la campanya 'Tots els divendres d'agost'. Es tracta de treure l'estoc fora al carrer, davant de la botiga, i poder captar més públic. Aquesta iniciativa pretén ajudar els comerços que s'han quedat amb un gran nombre de material per vendre.