El govern respon que l'amistós València-Joventut a Tarragona hauria costat 21.000 euros

El govern municipal ha respost les crítiques de Berni Álvarez pel fet que el partit entre el València i el Joventut no es pugui celebrar al Palau d'Esports de Tarragona. A través d'un comunicat, l'Ajuntament defensa que no s'ha pogut acollir el partit al Palau d'Esports per motius econòmics i de logística.

La regidora d'esports, María José López, assegura que l'organització no era a cost zero, sinó que al consistori li hauria costat uns 21.000 euros per la instal·lació del parquet i altres despeses per adequar les instal·lacions. Assegura que els clubs no s'haurien fet càrrec d'aquest import. Alhora, insisteix que mentre el Palau no sigui de titularitat municipal, l'Ajuntament no hi pot fer cap inversió. Finalment, el partit entre aquests dos equips d'ACB es disputarà a Salou el 28 d'agost.

La regidora d'esports retreu l'actitud dels socialistes

Per tot plegat, refusa les crítiques de Berni Álvarez. Li recorda que el govern socialista no va trobar una solució per a l'equipament i que, recentment, votessin en contra de l'acord pel traspàs del Palau d'Esports.