L'Hotel Salut de Tarragona realitza proves PCR als contactes de positius per COVID-19



Aquest espai acabat d'habilitar a l'Hotel Salut de Tarragona serveix com a dispositiu de suport per realitzar proves PCR a aquelles persones que siguin un contacte estret d'un cas de coronavirus positiu confirmat. A partir d'aquest dijous obren les seves portes com a reforç dels equips d'atenció primària del Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà. Aquestes tres comarques podran apuntar a l'agenda oberta de l'Hotel Salut tots els pacients que se'ls hagin de fer les proves per tal de poder diagnosticar com abans possibles casos de coronavirus.

De moment, s'inicia aquest servei els matins de 9.00 h a 13.00 del migdia, i es podrien arribar a fer unes 90 proves PCR al dia. Si fes falta, en funció de les necessitats, també hi hauria la possibilitat de poder ampliar l'oferta a les tardes.

Una vegada feta la PCR, cada persona rebrà per via telemàtica el seu resultat entre 24h i 48 h després de fer-se la prova. L'Hotel Salut ja va ser un dispositiu complementari de l'Hospital Joan XXIII durant els mesos més durs de la Covid-19. Ara, amb aquest nou espai, també servirà per intentar evitar la seva expansió.