Així serà la temporada a la Segona B

El nou format d'aquesta temporada de la Segona B obligarà al Nàstic a ser competitiu des del primer moment, si no vol caure a un pou sense fons les pròximes temporades.

Menció a part mereix l'explicació de com pot ser, a falta de confirmació oficial la temporada vinent a la Segona B. Una competició que comptarà per primera vegada amb 100 equips per a quatre places d'ascens a Segona. Aquests es dividiran en 5 grups de 20 equips, segons proximitat territorial i al mateix temps aquests es dividiran dos subgrups de 10. La darrera notícia és que aquests darrers es decidiran per sorteig pur i, per tant, podrien tenir barrejats equips de diferents comunitats autònomes.

DUES FASES

D'aquesta manera hi hauria una primera fase amb 18 partits de la que sortiria una primera classificació. Els tres primers de cada subgrup jugaran en una segona fase de 10 partits per a decidir quins quatre es juguen l'ascens a Segona. Els dos següents tindrien assegurada la presència a la futura Segona B pro, objectiu mínim per exemple del Nàstic l'any vinent.

L'altre via per a accedir a aquesta nova competició serà quedar entre el quart i el setè de la primera fase i lluitar per aconseguir una plaça. Si no s'arriba a aquesta setena posició després de la primera fase, es quedarà sentenciat a la nova Segona B o encara pitjor, al descens a Tercera. Per tot això, serà vital que els homes de Toni Seligrat siguin competitius des del primer moment, ja que repetir l'inici de l'any passat podria condemnar al club esportivament durant anys.