El Nàstic començarà la temporada amb l'únic objectiu de l'ascens

El Nàstic tornarà la setmana vinent a la feina amb un únic objectiu, l'ascens a la Segona Divisió. Ho farà amb la base de la plantilla actual i amb la intenció de tancar dos fitxatges per línia. El club també ha presentat la nova campanya d'abonats.

Novament sota les ordres de Toni Seligrat i amb una base de, com a mínim, 14 jugadors de l'actual plantilla, el Nàstic 2020-21 començarà a rodar la setmana vinent. Ho farà dilluns amb proves PCR a tots els membres de la plantilla i dimecres, un cop coneguts els resultats, amb els primers entrenaments d'una pretemporada de vuit setmanes i que es vol dur a terme gairebé íntegrament a Tarragona.

Pel que fa a les cares noves, l'objectiu del club és signar dos fitxatges per línia, des de la porteria fins a la punta d'atac. D'aquests, tres s'espera que ja siguin dilluns a Tarragona, el porter Gonzi, procedent de l'Alabès i dos defenses, Joan Oriol i Marc Trilles procedents del Lleida Esportiu.

Tot per a posar a punt un equip al qual el nou format de la competició en dues fases i la incertesa de com es desenvoluparà la temporada farà que se li exigeixi un rendiment immediat per aconseguir el gran objectiu, l'ascens a Segona Divisió.

Nova campanya d'abonaments

Una incertesa que també es trasllada al fet de saber quan podrà el públic del Nou Estadi torna a la seva localitat. Tot i això, el club s'ha convertit en el primer de Segona B que llença la nova campanya de socis i abonats. Una campanya que manté els preus de la temporada passada i que compensa amb diverses fórmules els partits no jugats els darrers mesos. Si es renova el carnet, s'obté un altre abonament per als primers nou partits i si no, s'obtenen sis entrades per a aquests primers encontres. A més, si l'equip puja de categoria, el carnet es renova automàticament.

Des del club confien a poder obrir les portes als aficionats ja des del primer partit del campionat. Un Nàstic que afrontarà el proper curs amb un dèficit inicial pressupostari de més d'un milió d'euros, destinats a reforçar la plantilla a la recerca de l'anhelat ascens.