Tarragona debatrà la legimitat del Govern Puigdemont

Esquerra, PDeCAT, la CUP, i Units per Avançar presenten al proper plenari de Tarragona una moció per reconèixer la legitimitat del Govern de la Generalitat encapçalat per Carles Puigdemont. esperen que el PSC faciliti l'aprovació com va fer en contra de l'article 155

L’aplicació de l'article 155 i les seves conseqüències tornaran a ser protagonistes del proper plenari de l'ajuntament de Tarragona. Ho serà a través d'una moció presentada pels grups d'Esquerra, el PDeCAT, la CUP i Units per Avançar, en que es demana el reconeixement del govern encapçalat per Carles Puigdemont com el govern legítim de Catalunya, escollit majoritàriament a les urnes en les darrers eleccions al Parlament.

Una moció que presenten amb una exposició de motius que no recull posicionaments polítics, sinó només un recull dels fets succeïts des de l'inici de la tramitació de l'article 155. Per això i pel resultat de l’anterior moció contra aquest article, que es va aprovar amb l'abstenció del PSC, els partits presentants fan una crida als socialistes a facilitar-ne l'aprovació.

Entre els partits proposants destaca la presència de l'antic soci de govern Josep Maria Prats d'Units per Avançar, que ha defensat la seva posició des del seu no independentisme.

El proper plenari a l'ajuntament de Tarragona es celebrarà el proer 17 de novembre