Nou pas per a l'Institut Escola de l'Arrabassada

El govern català ha destinat gairebé cinc milions d'euros a la construcció del nou equipament. Fins que no estigui acabat però, es contempla la possibilitat que comenci l'activitat als barracons que ara ocupa l'escola.

Mentre les obres de la futura Escola l'Arrabassada avancen sense conèixer una data definitiva de finalització, el govern català ha fet un pas més perquè aquesta s'ampliï en un futur amb dues línies d'institut. En aquest sentit, el Departament d’Educació va anunciar aquest dimarts una modificació del Pla Econòmic i Financer d’Inversions per a un total de 17 nous projectes arreu de Catalunya, i entre els que està l'ampliació del futur equipament.

Així, es reserven prop de cinc milions d'euros per la construcció del nou institut en els terrenys cedits per l'Ajuntament de Tarragona al costat de la futura escola ja en construcció. Un projecte que preveu tenir enllestida l'ampliació d'aquí a dos anys.

Tot i això, la intenció del departament és que els primers alumnes del nou institut ja hi puguin fer classe al setembre de l'any 2021. Per fer-ho realitat s'utilitzarien els barracons que des de fa anys ocupa l'actual Escola Arrabassada, sempre que aquesta ja pugui utilitzar el seu nou equipament a inicis del curs 2021-2022.