El CBT jugarà al grup Est de la LEB Plata

Un cop formalitzada la inscripció a la LEB Plata, el CBT ha conegut els equips amb els quals s'haurà d'enfrontar a la primera fase de la competició. Els blaus quedaran enquadrats al Grup Est amb tretze equips més, entre els quals destaquen els filials de Barça i Joventut i el desplaçament a les Canàries

La lliga LEB PLata 2020/21 tornarà a dividir-se en dos grups, Est i Oest per proximitat geogràfica dels 14 equips, dos més que l'any anterior, que conformaran cada grup. Una proximitat geogràfica que des del CBT valoren com a més concentrada, i per tant més fàcil de gestionar que a l'altre grup. Tot i això s'ha de sumar el viatge a Gran Canaria, amb les dificultats de gestió i sobretot econòmiques que això suposa per a pressupostos ja ajustats com el dels blaus.

Un grup en què competitivament destaquen els cinc equips catalans, encapçalats pel filial del Barça i el del Joventut i amb històrics com l'Hospitalet i el Cornellà, a més del Pardinyes lleidatà, company de promoció d'ascens dels blaus ara fa dues temporades.

Un grup que, en global, des del club blau veuen més competitiu, tot i que encara s'han de veure com es conformen les futures plantilles en un any complicat com aquest.

Adrià Duch, primer fixatge

Els blaus afrontaran la nova temporada, que començarà l'11 d'octubre, amb la base de la plantilla actual i amb reforços com el del base Adrià Duch que, si res no es torça en les properes hores, tornarà a l'equip blau un any després de marxar a Lleida. Ara estan l'espera de poder tancar la renovació de Ferran Torres, que serà decisiva a l'hora de buscar reforços a les posicions interiors.