EL CBT rebrà 60.000 euros extra per competir a la LEB

El Ple de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat una subvenció extraordinària per al CBT de 60.000 euros que l'ajudarà a afrontar amb més garanties el nou curs a la LEB Plata. Una quantitat que arriba després que el club ja hagi garantit per la seva banda els avals necessaris per competir l'any vinent a la tercera categoria estatal.

La partida de 60.000 euros que ha aprovat aquest divendres el plenari tarragoní via modificatiu de crèdit se sumaran a la subvenció de 210.000 euros ja rebuda pel club blau aquest 2020. Una aportació que servirà perquè els tarragonins afrontin amb més garanties un curs en què, si no hi ha cap sorpresa de darrera hora tornaran a les competicions LEB.

Serà així després que durant els propers dies abonin per una banda la meitat del cànon d'inscripció necessari, de més de 8.000 euros, i presentin l'aval de més de 54.000 euros que reclama la Federació per a fer efectiva la plaça dels blaus a la tercera categoria estatal. Tot abans del 17 de juliol, data límit per a la inscripció.

Ara l'altre repte pendent a desencallar entre política i esport és que el Palau d'Esports Catalunya pugui esdevenir com més aviat millor l'escenari d'aquest retorn del CBT al bàsquet LEB.