Canvis al servei de bany adaptat a causa de la Covid-19

La pandèmia també ha provocat canvis al servei de bany adaptat amb cadira amfíbia. Aquest any per exemple els socorristes no poden acompanyar els usuaris dins del mar, sinó que ho ha de fer un familiar. A més per poder fer-ne ús s’ha de reservar amb cita prèvia.

La Josefa és una usuària de teleassistència de Creu Roja. Fa temps que no es banya a la platja perquè diu que té poc equilibri i per tant, no se sent segura dins del mar. Per fi però ha pogut gaudir del mar amb més tranquil·litat. Ha decidit provar el servei de Creu Roja de la cadira amfíbia dirigit a persones amb mobilitat reduïda. Sembla que ha quedat ben contenta i s’ha sentit protegida.

Aquest any però el protocol del servei adaptat ha canviat a conseqüència de la pandèmia. Ara els professionals de Creu Roja no poden acompanyar els usuaris dins del mar amb la cadira, ho ha de fer un familiar. A més a més, s’ha de reservar amb cita prèvia al telèfon 637 46 11 31 o via correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Estimen que la mitjana per temporada de l’ús del servei és de 200 reserves, de moment, ja en porten al voltant de 50.