Més de 2.000 persones es concentren a la Delegació del Govern de Tarragona

La primera de les concentracions convocades aquest 8 de novembre a Tarragona ha congregat més de 2.000 persones al carrer Sant Francesc de Tarragona. Durant la concentració s'han sentit crits de llibertat per als presos polítics i d'Independència

Crits de llibertat per als presos polítics i d'Independència a la porta de la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona aquest dimecres a migdia. Més de 2.000 persones s'hi han concentrat ocupant bona part del carrer sant Francesc del centre de la ciutat coincidint amb la Vaga General decretada aquest 8 de novembre i per reclamar la llibertat dels consellers de la Generalitat i líders de les entitats sobiranistes empresonats.

També a la porta de la delegació, el delegat del govern a Tarragona cessat, Òscar Peris, que ha rebut el suport de nombrosos concentrats, entre ells regidors sobiranistes de diferents consistoris del territori, així com diputats al Parlament i antics representants polítics com l'ex-alcalde de Tarragona Joan Miquel Nadal. 

Des de les entitats convocants, integrades a la Taula per la Democràcia, han fet una crida a continuar participant de les diferents mobilitzacions convocades.

La concentració, que s'ha produït sense cap tipus d'incident s'ha dissolt mitja hora després de l'inici de la mateixa