El nou gerent del Tennis Tarragona es fixa com a objectiu recuperar massa social

El Club Tennis Tarragona té des de fa un mes nou gerent. El primer objectiu de David Alonso, que ha rellevat en el càrrec David Valeriano, es centrarà a recuperar la massa social perduda arran de la crisi de la Covid-19. Ho farà en un club que actualment treballa en la millora de la il·luminació de les seves pistes.

En breu les instal·lacions del Club Tennis Tarragona estrenaran nou enllumenat. El club està treballant en la renovació dels focus de les quinze pistes de tennis i catorze de pàdel de què disposa l’equipament, que passaran a ser de tecnologia led, més eficient i sostenible que l’actual sistema.

S'HA PERDUT UN 10% DELS SOCIS

És una de les primeres actuacions que ha desenvolupat el nou gerent del club. David Alonso fa tot just un mes que treballa al Tennis Tarragona substituint en les funcions gerencials a David Valeriano, que va marxar al mes de febrer. El nou gerent ha arribat a l’entitat tarragonina en un moment delicat per l’aturada de l’activitat arran de la pandèmia de la Covid-19, que ha motivat una davallada del 10% de la massa social del club, xifrada ara en uns 1.700 socis.

Des de la presidència del club s’assegura que l’elecció del nou gerent no és arbitrària i que respon a la voluntat de cobrir les noves necessitats d’un club que va créixer exponencialment amb l’absorció del Tennis Park.

ÈXIT DEL CAMPUS D'ESTIU

Superada l’aturada de l’activitat per la pandèmia el club tarragoní funciona ja a ple rendiment amb unes estades i campus que s’allargaran durant tot l’estiu i que gairebé tenen garantida la plena ocupació. Setmanalment, un centenar d’infants participaran de les activitats programades pel Club Tennis Tarragona a les instal·lacions del club.