El següent rival en Lliga del Nàstic no ha guanyat a domicili

El Real Oviedo de Mossa i David Rocha és dèbil quan s'allunya del Nuevo Carlos Tartiere on acumula 3 empats i 3 derrotes en 6 partits. Els asturiants passaran diumenge pel Nou Estadi.

El 7 de maig del 2015 Tarragona va allargar la festa de l'ascens amb la final dels campions contra un Oviedo amb plena ressaca de tornada al futbol professional. Poc queda d'aquelles dues plantilles, però la victòria va caure del cantó del Nàstic: 2 a 1 amb gols de Lago Júnior i Marcos Jiménez. A la tornada, els asturians van ser superiors i van emportar-se el títol oficial de millor club de tota la Segona B.

Aquesta és la tercera temporada que l'Oviedo viu a Segona amb les urgències inevitables d'un històric que atreu desenes de milers d'espectadors al Nuevo Carlos Tartiere. Amb Juan Carlos Anquela com a entrenador són fiables a casa però dèbils a domicili on no han sumat cap victòria aquesta temporada. Ara volen trencar l'estadística a Tarragona, així ho explica el migcampista Saúl Berjón.

Respecte cap al Nàstic davant la més que probable igualtat entre tots dos equips. Ara mateix tan sols dos punts allunyen l'Oviedo del conjunt grana. I similituds pel que fa a les baixes. Mentre que els tarragonins perden Dimitrievski i Kakabadze pels compromisos amb les seleccions, els visitants no disposaran del lateral esquerre Johannesson, convocat amb Islàndia.

Mentre que Mossa és titular a l'Oviedo, David Rocha ha perdut importància i és un habitual suplent del següent rival grana en Lliga, diumenge a les 4 de la tarda.