Tornen les exposicions al Moll de Costa de Tarragona

L’Escola de formació d’aprenents de mariners és una de les exposicions que ha retornat a l’activitat al Tinglado 1 després de l’aturada en les mostres del Port de Tarragona. ‘Vent de Dalt o aprendre a navegar. Escuela de Marinería del Nàutic de Tarragona’ forma part dels actes de celebració del centenari del naixement de Tomás Forteza Segura, el que va ser el director del centre. Va ser la primera escola nàutica i esportiva de l’estat i fomentava les activitats en embarcacions a vela de regates. El Reial Club Nàutic de Tarragona i antics alumnes han cedit imatges i material per poder gaudir d’aquest viatge a través de la fotografia i d’objectes.

Al mateix Tinglado també es pot visitar l’exposició de Carmen Valverde dedicat a les dones. ‘Expressions. Homenatge a la dona’ aplega setze retrats de gran format en el qual diferents noies mostren expressions i estats mentals i emocionals. A través de la col·lecció, els visitants podran sentir emocions o sentiments de les dones retratades. Alegria, tristesa, diversió, malenconia... diferents estats d’ànim que pretenen aconseguir l’interès dels més joves i que aquests puguin participar de l’exposició.Peça represa activitat expos port bis

La darrera de les propostes que es pot visitar al Moll de Costa és Telos’ de Carmen Porta. L’exposició, instal·lada al Refugi 1, explora la representació de la natura a través d’un diàleg entre el visible i l’invisible. La mostra consta de quatre apartats: l’aproximació a la natura sota l’òptica impressionista; la natura entesa com a una manera de pensar el temps; la percepció del món natural com un fluid; i la representació de l’invisible a través del diàleg entre les formes belles i la seva indeterminació.

El Port de Tarragona ha reforçat les tasques de neteja i desinfecció per complir amb les mesures de seguretat sanitàries. Totes les exposicions es poden visitar fins al 31 d’agost.