Tarragona reivindica els drets dels LGTBIQ amb un manifest i els colors del col·lectiu

Aquesta setmana s’han realitzat diversos actes per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ a la ciutat de Tarragona. Aquest divendres per exemple s’ha pintat la bandera de l’Arc de Sant Martí al pas de vianants del Balcó del Mediterrani i s’ha llegit un manifest davant de l’ajuntament a càrrec de l’activista Berta Mascaró i amb la presència de tots els grups municipals per reivindicar el col·lectiu.

També s’ha publicat a través de les xarxes socials de l’Ajuntament un mosaic sota el lema “Tarragona batega amb orgull” per donar visibilitat als drets en torn a la identitat de gènere i l’orientació sexual.

A més a més, s’ha penjat al balcó del consistori el domàs amb els colors de la bandera del col·lectiu, que coincidint amb el dia internacional de l’Orgull LGTBI, aquest diumenge 28 de juny, s’aprofitarà també per il·luminar la façana amb els colors representatius. D’aquesta manera, s’esquivarà la prohibició del Tribunal Suprem que impedeix la col·locació de banderes no oficials a edificis públics.