La base de l'ADT s'entrena en anglès

L'esport pot servir per aprendre idiomes i per accelerar l'adaptació dels jugadors estrangers al territori. Victor Verdecia i Devon Dorsey són els "professors" d'unes sessions de treball inèdites al territori, en anglès. Una base de l'ADT que compta amb gairebé 200 integrants.

Fa un mes, la directiva i els tècnics de l'ADT van considerar que el dia a dia de la base podia potenciar-se amb sessions de tecnificació dirigides pels dos estrangers del sènior de Torreforta. Però la iniciativa va anar més enllà per aprofitar l'origen americà de tots jugadors. Aquest cop, Devon va ser baixa per motius personals, i Victor Verdecia va ser l'atractiu d'una sessió en anglès agraïda pels pares i esperada pels nens.

La parella estrangera de l'ADT és inusual perquè compleix la segona temporada a l'equip de Copa Catalunya quan, habitualment, els jugadors de fora marxen en acabar el curs. L'adaptació és bona, ells també n'aprenen com a futurs tècnics. Els entrenaments en anglès es realitzen un cop per setmana.


Aviat la proposta s'ampliarà amb classes per als minis i les noies del planter.