Xavi Molina: "Si competim al 100%, gairebé sempre guanyem"

El capità del Nàstic exigeix compromís a l'equip ara que ha recuperat la dinàmica positiva a la Lliga. 3 punts per damunt del descens, fins ara ha mancat regularitat. La tendència podria canviar definitivament amb una nova victòria diumenge a casa contra l'Oviedo.

Si el Nàstic suma tres punts aquest cap de setmana, encadenarà dues victòries per segon cop en tota la temporada. La darrera vegada va ser a l'octubre fins caure de manera clara a casa davant l'Alcorcon. Ara bé, el canvi a positiu entre les etapes de Carreras i Rodri és contundent: Des de llavors el Nàstic acumula 4 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Però, per marcar distàncies amb la part baixa cal ser inexpugnables al Nou Estadi des d'ara i fins al Nadal.

El missatge del capità és similar al de Rodri divendres passat, quan va demanar un plus de compromís a una plantilla de la qual està satisfet. La resposta va ser bona i noms discutits com Jean Luc, Juan Delgado i Suzuki van fer un pas endavant. El tècnic compta amb la confiança del vestidor.

Un Nàstic-Oviedo on podríem veure per fi Uche a l'equip titular, després d'entrar a la llista de convocats de Valladolid però contemplar el partit des de la banqueta.