Torna el festival jove Sota la Palmera amb més d'una vintena d'espectacles

El mes de juliol torna l’activitat cultural a l'antiga facultat de Lletres de la plaça Imperial Tarraco amb el festival 'Sota la Palmera'. De dimecres a dissabte cada vespre hi haurà un espectacle. En total se n’han programat 24. L’accés als concerts i altres activitats serà gratuït però s’haurà de fer reserva prèvia perquè per raons de seguretat sanitària es restringirà l’aforament de l’espai.

Paula Llauradó posa música a la presentació d’una nova edició del festival Sota la Palmera. Un festival pensat per activar la creativitat dels joves i per a un públic jove que manté el seu punt de trobada a l’espai jove la Palmera, a Imperial Tarraco. Entre el 3 de juliol i l’1 d’agost, de dimecres a dissabte, cada vespre s’hi realitzaran activitats. En total se n’han programat 24 en una edició que vol consolidar el paper de la dona creadora.

Al cartell del festival hi trobarem Diluvi, Pepet Nuet, Las Migas, Sara Socas, Alidé Sans Bittah, Joan Masdéu, Oye Sherman i Anan Polo i Montse Castellà. Seguint les recomanacions sanitàries l’accés als espectacles serà limitat i es reduirà l’aforament de l’espai a un terç, aproximadament sobre unes vuitanta persones, entre altres mesures.

Les activitats seran gratuïtes però precisament per garantir el compliment de les mesures de seguretat només es podrà accedir al recinte amb reserva prèvia. Els espectacles s’oferiran també per streaming a través de la web de Tarragona Jove. A banda dels concerts musicals, la programació inclou arts escèniques com dansa o clown, els dijous, i contacontes els dimecres al vespre.