El PSC adverteix que Tarragona perd lideratge amb la marxa de Ricomà de la Diputació

El PSC defineix el primer any del nou govern de Tarragona liderat pel republicà Pau Ricomà com un any d’oportunitats perdudes. A tall d’exemple, critica la decisió de l’alcalde anunciada fa una setmana de renunciar al seu càrrec a la Diputació. Els socialistes consideren que amb aquesta determinació Ricomà, i amb ell la ciutat, perd, capacitat d’influència i lideratge a la demarcació.

A les portes d’un estiu que es preveu crític turísticament parlant, els socialistes també entenen que el moment escollit per la regidora de turisme Laura Castel per deixar el consistori tampoc és l’adequat. Els socialistes insinuen que al govern li falta musculatura per fer front a un projecte de canvi que consideren que no ha arribat més enllà del maquillatge en algunes nomenclatures de projectes com el banc d’Espanya o la de postura en projectes heretats com el PP10.

El PSC considera que el nou govern de Ricomà ha tingut temps suficient per començar a executar el seu projecte, tot i haver hagut d’entomar crisis importants com la de la Covid o l’accident d’IQOXE. Recorden els socialistes que en aquests moments el PSC ha exercit una oposició responsable i ha fet costat al govern.