Les discoteques hauran d'esperar a la nova normalitat per fer rendibles els seus negocis

Primer cap de setmana tranquil durant la reobertura de les discoteques de Tarragona després dels mesos de confinament. Els establiments s’han adaptat a l’actual situació i han hagut de realitzar canvis significatius per iniciar la seva activitat. El més notable és que no es pot ballar a la pista. Ara, s’han col·locat taules i cadires perquè els clients puguin estar en un ambient més controlat.

Els assistents a la discoteca Totem de Tarragona s’han trobat amb un control de temperatura abans d’entrar i s’han netejat les mans amb gel desinfectant. A l’interior, les zones estan senyalitzades per guardar les distàncies de seguretat entre persones. Actualment l’aforament està limitat a un terç. El sector espera ampliar-lo fins al 66 per cent per no perdre diners.

fotodiscos2

Les discoteques esperen amb inseguretat la nova normalitat, perquè de moment no saben com seran les noves normes d’obertura. Malgrat això, esperen que l’actual situació s’aprofiti per redescobrir els establiments de la zona. 

El sector no descarta ampliar l’oferta en aquest tipus de locals per captar més clients. Mesures com oferir menjar, partits de futbol o monòlegs per ampliar el ventall de possibilitats als seus establiments.