Tarragona compta amb vuit autobusos nous

Tarragona disposarà des de dilluns de 8 nous autobusos que reduiran les emissions i milloraran la seguretat i higiene. La posada en servei coincidirà amb la recuperació dels horaris després de les restriccions causades per la COVID-19.

La inversió global de l'EMT en els vuit nous vehicles de la flota supera el milió i mig d'euros i té com a objectiu una millora del servei integral. Cinc dels nous autobusos tenen una llargada de 12 metres i els tres restants 10. Tots ells estan equipaments amb un motor que disminueix l'emissió de partícules.

Pel que fa al seu interior, prescindeixen de l'emmoquetat dels seients per una millor neteja i higiene i disposaran de mampares de separació amb la zona del conductor. També comptaran amb una segona plataforma manual per a garantir.ne l'accessibilitat.

bus

Una nova aposta que permetrà donar de baixa els vehicles de més antiguitat i que en els propers mesos comptarà amb l'arribada de nous vehicles.

La posada en marxa dels nous vehicles el proper dilluns coincidirà amb la implantació de l'horari de freqüències d'estiu, deixant enrere els actuals horaris imposats per la situació d'estat d'alarma.

De cara a finals de juny, l'ajuntament també reforçarà els serveis que enllacen directament els barris amb les platges. En aquest sentit a la línia ja creada l'any passat des de Bonavista s'uniran dues més des de Sant Salvador i des de Sant Pere i Sant Pau. Tot i això, aquests serveis estaran lligats a la situació de la pandèmia i a l'aforament que puguin oferir les platges.