La Capona torna a l'activitat amb signatura de llibres

La cultura busca fórmules per fer front a la crisi ocasionada per la Covid-19. Un exemple el trobem a la llibreria la Capona de Tarragona, que ha repensat les seves habituals presentacions de llibres per adequar-les a les exigències de la normativa sanitària. Aquest dijous s'hi va passar l'escriptor Rafel Nadal, que va reconvertir la tradicional presentació per dues hores de signatures.

SIGNATURES AMB NOVES MESURES

Darrera una mampara protectora, amb mascareta, gel hidroalcohòlic a mà i amb contacte mínim amb els lectors. L'escriptor Rafel Nadal signa exemplars dels llibres que ha començat a promocionar en plena pandèmia. Els seus dos últims treballs, un destinat a infants: "El somni d'en Blai", amb il·lustracions de Valentí Gubianes, i una novel·la, "Mar d'estiu", que, potser sense buscar-ho, ens endinsa en l'enyor de la llibertat perduda amb el confinament.

REPENSANT LES ACTIVITATS

Durant dues hores l'escriptor gironí signarà exemplars dels seus dos últims llibres. La proposta substitueix la tradicional presentació dels treballs amb la participació dels seus autors però és la primera activitat que organitza la llibreria tarragonina des què l'alleujament de les mesures sanitàries contra el coronavirus li han permès reobrir. No serà la última, però els responsables de la llibreria necessitaran imaginació per poder-les mantenir.

Entre altres propostes la llibreria la Capona estudia realitzar presentacions no presencials o semipresencials a través de les xarxes socials i de forma telemàtica.