El mercat del CBT, condicionat per Ferran Torres i pel futur a la LEB Plata

A l'expectativa de saber si pot competir a la LEB Plata, el conjunt blau vol reforçar el joc interior i també l'exterior però no pot tancar res encara pels condicionants esportius i extraesportius.

La Federació Espanyola de Bàsquet oficialitzarà d'aquí a uns dies l'ascens del CBT a la LEB Plata, que caldrà ratificar en forma de projecte econòmic factible per a l'entitat. A l'espera d'això, enllestir incorporacions per a la temporada 2020-2021 és inviable. El nouvingut no sabria si aterra a un club LEB o EBA. Dominador del grup C-B, l'actual equip del Serrallo tindrà continuïtat jugui on jugui però es busquen reforços que incrementin l'actual potencialitat. Algun nom exterior i, especialment, un o dos a la pintura. La xifra depèn del que passi amb Ferran Torres, que va anunciar la seva retirada i a qui intenten convèncer del contrari. Fitxar pivots és una odissea, especialment nacionals.

cbt

Independentment de si es trepitja la Plata o l'EBA, el CBT recuperarà el filial, substituït els últims anys per vinculacins amb altres clubs. Berni vol un segon equip a categoria catalana de qui nodrir-se per minimitzar el salt existent entre el júnior i el sènior.

Tots els campions de l'EBA tenen dret a pujar i la majoria d'ells han expressat la intenció d'optar al la plaça de Plata. Les excepcions puntuals com la del Vic, que ja ha renunciat, provoquen disputes entre diversos clubs de la geografia espanyola per completar el quadre d'honor dels qui acompanyaran, si tot va bé, el CBT a partir de la tardor.