Uche esgotarà les opcions de titularitat a Valladolid

El davanter nigerià arribarà a temps al partit de diumenge entre el del Nàstic al Nuevo Zorilla. Ara bé, és aviat encara per saber si podrà arrencar d'inici i com a parella de Manu Barreiro en punta d'atac.

És la gran incògnita de la setmana. Durant la seva absència, el Nàstic ha encadenat dues derrotes i un empat, però ja té l'alta competitiva. Les sensacions que mostri el davanter aquest dissabte dictaran si pot jugar com a titular diumenge al Nuevo Zorrilla.

Conversa llarga de Rodri a Salou i en l'inici de l'entrenament on ha demanat a la plantilla que la jornada intersetmanal contra el Barça B no afecti el rendiment. Davant hi haurà el Valladolid, que pensa en el Nàstic des d'inicis de setmana. El Nàstic és cinquè per la cua però empata a punts amb la zona de descens, mentre que el Valladolid és setè amb set punts més i a les ordres de l'exgrana Luis Ángel César.

Tejera i Stephane Emaná no arribaran a temps al partit, tampoc Dongou, que podria debutar la setmana vinent. De la resta de l'onze no s'esperen gaires canvis respecte a l'empat contra el filial del Barça. El Valladolid-Nàstic es jugarà diumenge a les 6 de la tarda.