Torna l'esport

L'activitat esportiva també diu prou i recupera lentament la vida inexistent des del març. Mentre que les instal·lacions municipals esperaran fins a la següent fase, l'àmbit privat s'adapta a les circumstàncies per oferir ja serveis inexistents pocs dies enrere.

No som a l'estiu tot i el sol llampant i tampoc som a les dates prèvies a l'epidèmia perquè continuem en estat d'alarma. Ara bé, les fases de desescalada contemplen la reactivació gradual dels equipaments esportius. Un dels més matiners va ser el Club Tennis Tarragona, en moviment des de l'arrencada de la fase 1 però que ha incrementat els serveis amb l'inici de la segona. Amb cita prèvia, ja es pot jugar a tennis i pàdel en modalitat de dobles, i practicar activitats dirigides al gimnàs.

PADEL

L'ocupació és del 100% a les tardes, tenint en compte que tan sols es pot utilitzar a la vegada el 30% de l'espai. Prop d'un centenar de persones passen pel Tennis Tarragona cada hora. I l'adaptació dels treballadors i socis ha superat les expectatives.

Un altre dels històrics de l'esport de Tarragona, el Club Natació Tàrraco, perfila els serrells per adequar la piscina desinfectant sobre desinfectat perquè aquí ningú ha accedit en més de dos mesos. Serà demà dimecres quan es donarà via lliure a l'entrada de socis, això sí, també amb cita prèvia. Els entrenaments de grup, però, hauran d'esperar. Des del club avisen que per accedir al recinte caldrà portar mascareta, i que els vestidors tan sols obriran per als abonats usuaris de la piscina. Les dutxes, la sauna, les sales d'activitats dirigides, el pati i les grades romandran tancades. Aquest dimecres a les 8, arribaran els primers esportistes.

PISCINA

Els camps, pavellons  i piscines municipals no experimentaran cap canvi fins a la fase tres; així va acordar-se en una taula de treball que compta amb la participació de 24 municipis de la demarcació.