El MNAT reobre portes amb nous protocols

Són alguns dels primers visitants que es passegen de nou per les instal·lacions temporals del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona situades al Tinglado 4 del Moll de Costa del Port de Tarragona. La fase 1 de la desescalada permet la reobertura d’equipaments com aquests. De fet, el MNAT és un dels primers de Catalunya que es pot tornar a visitar. Els usuaris han d’entrar en mascareta, s’han de rentar les mans, se’ls entrega personalment els fulletons informatius i no poden disposar d’àudioguies. 

Aquesta primera jornada hi ha hagut bona afluència de visitants. Fins al 31 de maig el Museu oferirà la seva entrada gratuïta. Només es pot ocupar un terç de l’aforament, però no suposa un problema perquè aquestes instal·lacions són prou amples. Molts dels visitants d’avui aprofitaven el seu passeig diari per entrar aquí.

LES OBRES A LA PLAÇA DEL REI CONTINUEN

Des del museu asseguren que la pandèmia no ha afectat el calendari de les obres de remodelació de l’edifici de la plaça del Rei. Es preveu que finalitzin igualment la primavera de l’any que ve.

El MNAT ja està treballant en la reobertura de la Vil·la dels Munts a Altafulla, Centcelles a Constantí i la Necròpolis a Tarragona. Tot i que la fase 2 permet la visita d’aquests espais, s’esperaran a obrir-los a principis de juny per acabar de coordinar els equips per tal de complir amb totes les mesures.