L'antiga autovia a l'alçada del Nàstic serà un aparcament abans d'acabar l'any

Visita de l'alcalde de Tarragona a les obres de desmantellament de l'antic tram de l'autovia A-7 a la zona del camp del Nàstic. Ballesteros ha assgeurat que l'espai serà un aparcament dissuasori a mig termini

Tarragona perdrà abans d'acabar l'any una de les grans barreres que ha marcat el seu desenvolupament cap a la zona de Llevant en les darreres dècades- Així ho ha manifestat l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros durant la visita a les obres de desmuntatge de l'antiga autovia A-7, que van engegar la passada setmana i que està previst acabin aquest proper mes de desembre.

Un cop finalitzats els treballs es preveu que la zona, catalogada com a no edificable, es converteixi en una gran esplanada dedicada a l'aparcament, primer per a donar servei als seguidors del Nàstic en dia de partit i just després per als assistents a les proves i esdeveniments dels Jocs Mediterranis al nou estadi.

A mig termini però, la idea es que esdevingui un nou aparcament dissuasori, amb connexions mitjançant els autobusos municipals amb el centre de la ciutat.

De moment les obres afectaran les entrades i sortides i l'aparcament en els propers tres partits del Nàstic a casa.