El delegat del Govern no reconeix el seu cessament però el fa efectiu

 

Una cinquantena de persones han sortit al carrer de Sant Francesc a les 12 del migdia, per donar suport al delegat del Govern al Camp de Tarragona cessat pel Govern espanyol dimarts a la nit. Òscar Peris ha comparegut acompanyat pels directors dels Serveis Territorials de la Generalitat que de moment segueixen al seu càrrec. Peris assegura que el cessament l'afecta a ell i al personal eventual lligat a ell, però no a la resta de la direccions territorials del Govern. Fa efectiu doncs el cessament però no el reconeix. 

Segons Peris no ha rebut cap notificació ni la subdelegació del Govern espanyol s'ha posat en contacte amb ell per informar-lo d'algun tipus de relleu. 

Concentracions com la de la delegació del Govern s'han repetit davant ajuntaments i centres de treball, convocades per les xarxes socials. A la plaça de la Font els manifestants s'han barrejat amb altres actes culturals que s'hi feien. Desenes de persones s'han sumat a l'acte de protesta en el qual han participat regidors independentistes de l'Ajuntament de Tarragona. A Valls també hi ha hagut concentració. A la plaça del Blat s'han concentrat els treballadors municipals i regidors de l'equip de Govern.