El lloguer de vehicles podria compensar par de la caiguda de vendes de cotxes durant el confinament

Aquesta setmana els concessionaris han tornat a obrir les seves portes. A la demarcació de Tarragona bona part del sector ha decidit engegar de nou. Els gairebé dos mesos de confinament han deixat la xifra de venda de vehicles a mínims històrics. Durant aquest temps els concessionaris no han deixat de treballar i han digitalitzat els seus serveis de venda i postvenda per poder atendre igualment els clients.

Aquesta caiguda de les vendes però, es pot veure compensada per altres serveis com el del lloguer de cotxes. Des del sector asseguren que s’estan trobant amb molta gent que deixa d’utilitzar el transport públic per por a contagiar-se i aposta per noves vies.   

Tot i la reobertura aquest servei també s’ha hagut de readaptar a les mesures d’higiene i seguretat que marquen les administracions.

FEINA ALS TALLERS

Pel que fa als tallers, aquí el negoci no ha caigut tant perquè durant el confinament va seguir sent un servei essencial. Ara amb la desescalada les agendes d'aquests serveis s'estan omplint a bon ritme i és que la gent vol deixar el cotxe a punt per quan tingui més llibertat de mobilitat.