Tarragona recupera tímidament l'activitat en el primer dia de la fase 1

Alguns negocis han tornat a l'activitat aquest dilluns aprofitant l'entrada a la fase 1 del pla de desescalada, entre aquests els bars i restaurants que de forma gradual, poc a poc, recuperen l'activitat encara que sigui amb el 50% de l'aforament i a les terrasses. L'única capital de demarcació catalana que entra a la fase 1 és Tarragona, una ciutat que avui s'ha despertat una mica més viva.

Les terrasses de bars i restaurants altra vegada instal·lades al carrer és una de les conseqüències més visibles de l'entrada a la fase 1 del pla de desescalada. Tot i això, aquest dilluns només ha estat una petita part la que ha tornat a la feina, encara que a mig gas i de forma parcial. 

EL PETIT COMERÇ TAMBÉ TORNA A POC A POC

Altres establiments optaran per incorporar-se en els pròxims dies, mentre que alguns restaurants probablement es mantenen a l'expectativa de com reacciona la ciutadania. També aquest dilluns, ha estat el dia de retorn per a un percentatge del petit comerç.

En la tornada gairebé obligada per subsistir, també s'hi afegeixen les mesures de seguretat i higiene. La desinfecció que ha format part del nostre dia a dia, se suma entre els elements indispensables dels establiments que han reiniciat l'activitat. Mascaretes, llargues cues i converses a dos metres de distància continuen en aquesta nova rutina. Una mica més a prop de la desitjada normalitat.