L'Ajuntament de Tarragona tallarà el trànsit a la Rambla durant el cap de setmana

L’Ajuntament de Tarragona tancarà el trànsit de vehicles a la Rambla Nova des de la Font del Centenari fins al Balcó del Mediterrani. També es restringirà la mobilitat al Passeig Marítim Rafael de Casanovas des de la platja del Miracle a l’Arrabassada. Amb aquestes mesures el consistori vol garantir que les persones respectin la distància social mínima de dos metres.

A banda, també s’obligarà als vianants a circular per la vorera de la seva dreta a la zona del carrer Pere Martell i el carrer Reial que accedeixen a la zona del Pont del Serrallo. La Guàrdia Urbana senyalitzarà aquestes mesures i demana la col·laboració de la ciutadania.

OBREN L'ANELLA MEDITERRÀNIA

A partir d’aquest cap de setmana també quedarà oberta al públic l’Anella Mediterrània amb el seu horari habitual. Aquest recinte es va clausurar el 14 de març.

A banda, recordem que el Port de Tarragona també ha restringit el trànsit de vehicles al carrer Trafalgar. A més, algunes zones portuàries, els vianants només hi podran circular per un sentit com és el cas de la passarel·la del Miracle.