Rodri: "No podem decebre la gent un altre cop"

Demà dimecres a les 18 hores el Nàstic té l'oportunitat de recuperar el bon camí iniciat des de l'arribada de Rodri a la banqueta. I per les paraules de l'entrenador queda clar que la multitud de les baixes dels últims dies no serveixen d'excusa...

Rodri no està gens satisfet del que va veure contra el Lugo, encara menys del contemplat a casa contra l'Alcorcon, els dos últims partits de Lliga en què el Nàstic no ha sumat cap punt fins caure a les places de descens. I alerta l'entrenador que cal reaccionar de manera immediata.

Uche esgota les opcions per poder jugar però en cap cas ho farà des de l'inici. Així, Juan Delgado acompanyarà una vegada més Manu Barreiro en punta d'atac. De la resta de l'onze no s'esperen gaires canvis respecte a l'equip de Lugo. Gaztañaga i Zahibo podrien repetir al doble pivot, tot i que el paper de Maikel Mesa en una zona creativa absent de referents serà primordial. Davant, el Barça B podria afrontar el derbi sense el seu principal baluard, Carles Aleñà. Els braugrana tenen 14 punts, 3 més que el Nàstic.

El Nàstic-Barça B es jugarà demà a les 6 de la tarda. Uns grana que passaran la nit concentrats amb la necessitat d'aconseguir almenys un punt per sortir de la zona de descens a la Segona B.