IQOXE desmenteix una discriminació sindical contra CCOO

IQOXE respon algunes de les acusacions fetes per CCOO en el comunicat de valoració de l'informe de la Generalitat sobre l'accident del passat 14 de gener. En primer lloc, desmenteix que hagi comès una discriminació sindical. L’empresa assegura que Inspecció de treball no els ha fet cap requeriment, com es denunciava des de CCOO. Admet, això sí, una instància que sol·licitava que les mesures adoptades per fer front a la COVID-19 fossin comunicades específicament als delegats de prevenció.

IQOXE DIU QUE HA DONAT TOTA LA INFORMACIÓ SOL·LICITADA

D’altra banda, pel que fa a les denúncies que el sindicat exposava haver interposat per incompliments greus en matèria de seguretat laboral, IQOXE manifesta que després de l’accident, Treball no els ha notificat cap acta per infraccions. L’empresa química remarca, a més, que ha respost a tots els requeriments de la investigació de l’accident i que hi ha col·laborat aportant la informació necessària.  

Per cert, que aquest matí, s'ha produït un incendi en una lona de l'empresa, un incident que no ha provocat cap afectació a l'interior de la fàbrica ni exterior.