Primer dia de feina a les perruqueries amb les mesures d'higiene readaptades i agendes plenes

En aquesta perruqueria del carrer Unió de Tarragona ja ho tenen tot a punt per rebre el primer client. Durant el cap de setmana han preparat l’establiment per poder garantir totes les mesures de seguretat que obliga el ministeri de Sanitat. Després d’estar set setmanes tancats, hi ha ganes de tornar a la feina.

L’espai d’aquest establiment permet tenir els clients separats sense la necessitat de modificar l’organització dels mobles. Tot i això algunes rutines han canviat.

A banda s’utilitza tot el possible material d’un sol ús, com és el cas de les bates o les tovalloles per eixugar el cabell. En aquest cas aquí els clients hauran de pagar amb efectiu perquè l’establiment ha deixat de fer cobraments amb targeta com a protesta als bancs que els han seguit cobrant aquest servei mentre estaven tancats. Quan el client marxa, llença els guants i es torna a desinfectar les mans. Una neteja que també es produeix en tots els espais on el client ha tingut contacte com la cadira, el rentacaps o la màquina de tallar el cabell.

AGENDES PLENES

En aquest primer dia, la perruqueria, ja té l’agenda plena, tot amb prèvia reserva i deixant un temps d’uns 5 minuts entre clients per tal de poder fer totes les mesures de neteja. El sector encara amb optimisme aquesta tornada anomenada nova normalitat.