Tots Sants espera una diada de gran nivell

L'objectiu de les quatre colles presents aquest dimecres a Vilafranca passa per superar els seus registres aquesta temporada. Els Verds podrien tornar a intentar una de les millors actuacions de sempre, els Xiquets de Tarragona volen el pd8fm, els Capgrossos tres gammes extra i els Castellers de Sants el 2d9fm

La Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès viurà aquest dimecres l'última gran diada de la zona tradicional, on les quatre colles participants poden optar a les millors actuacions de les seves respectives temporades.

És el cas dels amfitrions, uns Castellers de Vilafranca que volen tornar a atacar els dos màxims castells descarregats aquesta temporada, el 2d8 sense folre i el 3d10 emmanillat. La incògnita està en saber quin serà el tercer castell dels verds. la intenció inicial era treure's l'espina d'aquesta temporada amb el 4d9 sense folre, però caldrà veure com ha afectat als vilafranquins la caiguda patida el passat dissabte a Sant Cugat amb el 4d9 folrat i si finalment es decanten pel 3d9 amb folre i agulla.

També busquen la millor actuació del curs uns Xiquets de Tarragona que volen descarregar per primer cop enguany la tripleta, ja sigui amb el cinc de vuit o amb el quatre de vuit amb l'agulla, actuació que no han aconseguit mai. En el cas de poder aconseguir aquest primer repte, podrien tornar a atacar el pilar de vuit emmanillat com ja van fer a la diada de Santa Tecla.

I arrodonir el seu millor any amb la millor actuació del seu historial és l’objectiu d'uns Capgrossos de Mataró que volen unir al 2d9 emmanillat i el 5d9 folrat, ja descarregats aquesta temporada, el pilar de vuit emmanillat, que no han descarregat mai i que van carregar per primer cop en el Tots Sants de fa dues temporades.

Per últim, els Castellers de Sants volen igualar o superar la millor actuació del curs repetint per segon cop enguany el 2d9 emmanillat i amb la possibilitat de sumar un pilar de ste amb folre encara inèdit aquesta temporada